Precies dít!!!

Als een bloem niet wil bloeien, kijk je naar de voedingsbodem, naar de wortels van de bloem. Want als je die voedingsbodem vruchtbaar maakt, gaat de bloem prachtig bloeien!

Als een kind met ouders bij mij in de praktijk komt omdat het kind leer- of gedragsuitdagingen heeft, ga ik altijd terug naar de start: hoe zijn de zwangerschap en geboorte geweest? Hoe is het kind letterlijk en emotioneel gevoed? In feite ga ik dus terug naar de wortels en de voedingsbodem.

Wat ik doe is aandacht geven aan de échte oorzaak van het ‘probleem’/de uitdaging. Het echte verhaal en de onderliggende behoeftes zien.

Keer op keer verandert of verdwijnt gedrag, komt een kind eindelijk weer mee of vooruit op school.

Wil jij leren kijken naar je kind vanuit zijn of haar start, vanuit de wortels? Ik heb nog een paar plekjes beschikbaar bij de workshop voor ouders over geboortepatronen op 23 september.

Meld je nu aan: https://www.marijkealtink.nl/workshop-geboortepatronen/

Wat vond je er van? Ik lees graag je reactie!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
Marijke Altink

Marijke Altink

Mijn missie is om kinderen en volwassenen vooruit te helpen, door de onderliggende oorzaak van hun spraak-, taal-, leer- of gedragsproblemen te onderzoeken en aan te pakken.

Laat een reactie achter:

STRESS TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

“Hoe verliep de zwangerschap?” “Best goed.” “Niet zoveel kwaaltjes.” “Bijna niet misselijk geweest.” Als ik vervolgens vraag wat ze allemaal heeft meegemaakt toen ze zwanger

Lees verder »

Wat zijn geboortepatronen?

Als ik mensen vertel dat ik werk vanuit het geboorteverhaal en vraag of ze wel eens van geboortepatronen hebben gehoord, trekken veel mensen hun wenkbrauwen

Lees verder »

VERSTOPT!

Onderuit gezakt zit hij in zijn stoel achter zijn computer. Hij draagt altijd truien die veel te groot zijn en doet de capuchon over zijn

Lees verder »

Precies dít!!!

Als een bloem niet wil bloeien, kijk je naar de voedingsbodem, naar de wortels van de bloem. Want als je die voedingsbodem vruchtbaar maakt, gaat

Lees verder »

Snel geboren

Op deze foto zie je onze jongste zoon Floris nog geen uur na z’n geboorte. De bevalling duurde van begin tot eind slechts 2,5 uur.

Lees verder »