Precies dít!!!

Als een bloem niet wil bloeien, kijk je naar de voedingsbodem, naar de wortels van de bloem. Want als je die voedingsbodem vruchtbaar maakt, gaat de bloem prachtig bloeien!

Als een kind met ouders bij mij in de praktijk komt omdat het kind leer- of gedragsuitdagingen heeft, ga ik altijd terug naar de start: hoe zijn de zwangerschap en geboorte geweest? Hoe is het kind letterlijk en emotioneel gevoed? In feite ga ik dus terug naar de wortels en de voedingsbodem.

Wat ik doe is aandacht geven aan de échte oorzaak van het ‘probleem’/de uitdaging. Het echte verhaal en de onderliggende behoeftes zien.

Keer op keer verandert of verdwijnt gedrag, komt een kind eindelijk weer mee of vooruit op school.

Wil jij leren kijken naar je kind vanuit zijn of haar start, vanuit de wortels? Ik heb nog een paar plekjes beschikbaar bij de workshop voor ouders over geboortepatronen op 23 september.

Meld je nu aan: https://www.marijkealtink.nl/workshop-geboortepatronen/

Wat vond je er van? Ik lees graag je reactie!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
Marijke Altink

Marijke Altink

Mijn missie is om kinderen en volwassenen vooruit te helpen, door de onderliggende oorzaak van hun spraak-, taal-, leer- of gedragsproblemen te onderzoeken en aan te pakken.

Laat een reactie achter:

Informatie en inspiratie in je inbox!

Regelmatig ontvang je informatie over geboortepatronen, reflexintegratie en psychomotoriek, leuke oefeningen voor thuis, mogelijk interessante behandelingen, workshops, lezingen en/of trainingen.
Je ontvangt van mij geen dagelijkse mail, maar 1 keer per week/twee weken.